Vogelhut op de finca

Al jaren hebben we een vogeldrinkplaats op ons terras tegenover het balkon. Tijdens het ontbijt genieten onze gasten van de badende en drinkende vogels. Soms komt er ook iets anders zoals een vos voorbij. Het is er vaak druk met vogels en er zijn ook hele leuke soorten waar te nemen.

Een aantal andere soorten laten zich echter maar moeilijk waarnemen omdat de drinkplaats dicht bij het huis ligt en de schuwere soorten houden daar toch niet van. Veel van deze schuwere soorten komen echter gewoon voor op ons land.
Hiervoor hebben we een schuilhut op de berg achter ons huis gebouwd. Hier is de invloed van het huis, onszelf en onze gasten minimaal. Het leven op de finca gaat door maar de hut is een plek waar je in alle rust van de vogels kunt genieten en deze goed kunt observeren en fotograferen.
Deze tweepersoons hut is voor onze gasten voor een klein eenmalig bedrag voor de gehele duur van het verblijf te gebruiken. Er wordt gevoerd en er is een drinkvijver zodat de plek een goede aantrekkingskracht heeft en blijft houden.