Recensies

Wij stellen het zeer op prijs als u onderaan deze pagina een bericht achterlaat.

49 Reacties

 1. Mark en Astrid

  We hebben 6 nachten geslapen in de b&b kamer. Netjes en heel schoon. Ondanks het mindere weer hebben we veel gezien. Fijn gewandeld, mooie autoriten en veel vogels! Het ontbijt en het diner waren top! En ook konden we dagelijks een heerlijk lunch meenemen. Lia en Corne hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!

 2. Cassandra, Gab, Jos

  Acht dagen verbleven in een ruime bungalow. Het was er schoon en de bedden lagen heerlijk. Heimwee naar de rust, de ruimte, het uitzicht. Vogelaars kunnen hier en in de omgeving hun hart ophalen. Paar keer genoten van het heerlijke 3 gangen diner. Bedankt Lia en Corne voor de gastvrijheid !

 3. C en A

  Fijne dagen gehad op deze prachtig gelegen Finca, wat een uitzicht, rust en ruimte! In de omgeving genoeg te doen met Trujillo en de vale gieren als hoogtepunt. Heerlijk gegeten op de Finca. Dank voor de gastvrijheid Lia en Corne!!

 4. Leen en Désirée

  Wij hebben een week gelogeerd bij Lia en Corné. Wat hebben wij genoten. Lia en Corné zijn erg gastvrij. Iedere dag zorgden ze voor een prima ontbijt en het avondeten was iedere keer weer een prettige verrassing. Altijd verse producten en heel gevarieerd. Veel restaurants kunnen hier niet aan tippen. Het huisje was ook tip top in orde. Keurig schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De omgeving is ook geweldig. Echt een locatie voor rust en natuurliefhebbers. Lia en Corné geven je vrijblijvend tips waar je wat kunt doen of vinden. Nogmaals dank voor de hele fijne week.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *