Onze keuken

Lekker eten hoort bij een geslaagde vakantie, zeker in Spanje. En wanneer je een dag druk bezig bent geweest en moe bent van een intense dag is het heerlijk om je te laten verwennen.

Bij Finca el Rabilargo kan dat. Wij zorgen dagelijks voor een ontbijt, meeneemlunch en bijna dagelijks voor een heerlijk drie-gangen diner. Wat is er fijner dan lekker aanschuiven met een glaasje wijn erbij en de deur niet meer uit te hoeven gaan.

 

Ontbijt

Wanneer u een kamer heeft geboekt is het ontbijt bij de prijs inbegrepen. Maar ook wanneer u een huis heeft besproken kunt u dagelijks bij ons ontbijten. De ontbijttafel is ruim gesorteerd met uiteraard dagelijks een glas verse jus d’orange.

 

Lunch

Wanneer u dit vooraf met ons afspreekt kunt u ’s morgens een lunchpakket samenstellen. Ideaal voor de wandelaars en vogelaars die zoveel mogelijk tijd in de natuur willen doorbrengen. Wij kunnen u adviseren over de locatie van picknickplaatsen.

 

Diner

’s Avonds koken we een drie-gangen diner. Onze keuken is gevarieerd en internationaal. Het is dus zeker niet alleen Spaans. We koken zo veel mogelijk (bijna alles) met verse producten zodat het seizoen ook mede bepaalt wat er op tafel komt.

Wanneer u wensen heeft met betrekking tot het eten kunt u dit vooraf altijd met ons overleggen. Ondanks dat we niet de mogelijkheden hebben van een restaurant proberen we altijd een antwoord op uw vraag te vinden.

Wanneer u dat met ons afspreekt kunt u op de dag van aankomst altijd bij ons eten. Ook horen we graag vooraf of u de eerste ochtend wilt ontbijten. Zodra u hier eenmaal bent kunt u dagelijks uw wensen aangeven. Het gebruik van een lunchpakket horen we ook graag vooraf zodat we voldoende vers brood in huis hebben.

 

In de zomermaanden juli en augustus koken we niet dagelijks. Op de dag van aankomst kunt u echter altijd bij ons terecht zodat u niet, na een lange reis nog de deur uit hoeft.

 

Drankenservice

In onze eetkamer staat een kast en koelkast met drankjes. Wanneer u enkel een kamer heeft gehuurd of u heeft nog geen kans gehad om boodschappen te doen, kunt u hier diverse gekoelde en niet gekoelde drankjes vinden.

 

 

Lees meer over: