Vogelfotografie

Voor de vogelfotografie staat Extremadura bekend als een paradijs. Dat is het ook en daarom komen veel mensen hier naartoe om vogels te fotograferen. Dat kan natuurlijk op meerdere manieren maar plaatselijke ondernemers hebben deze trend onderkend en zijn schuilhutten gaan maken en verhuren.

Finca el Rabilargo heeft met deze mensen samenwerking gezocht. vogelfotografie vanuit een schuilhutVoor onze gasten is het daardoor gemakkelijk om een hut te huren mits deze uiteraard beschikbaar is.
Wij werken samen met het bedrijf “Photobirds” een aanbieder die al zijn hutten in de omgeving van Trujillo heeft staan. Ze zijn derhalve allemaal goed bereikbaar vanaf onze finca. Voor het aanbod van de diverse vogelsoorten en hutten en de prijzen van Photobirds kunt u op deze pagina kijken.

Maar er zijn ook andere aanbieders. Wanneer u een soort wilt fotograferen die niet in het aanbod van Photobirds zit neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u in contact brengen met een tussenpersoon die ook met andere aanbieders samenwerkt. Hiervoor moet u dan wel bereid zijn om verder te rijden omdat deze aan de randen van Extremadura werken.