Recensies

Wij stellen het zeer op prijs als u onderaan deze pagina een bericht achterlaat.

39 Reacties

 1. Mariëtte Aerts

  Bijzonder hartelijke ontvangst door twee erg leuke, lieve mensen. Prachtige omgeving waar wandelingen beginnen zodra je de voordeur uitstapt. Mooie ruime bungalow met alles erop en eraan. En wauw, wat kunnen Lia en Corné lekker koken! Af en toe een diner bij ze reserveren is beslist aanbevolen.

 2. Jet

  Wat een top dagen hadden wij in Extremadura, januari is een goede maand om het gebied te verkennen, heerlijk rustig!
  Genoeg soorten vogels, bijvb duizenden kraanvogels die dan overwinteren en de ooievaars die al beginnen met broeden.
  Ook de rode wouw zie je veel rond zweven.
  Corné en Lia hebben ons goed verwend met hun heerlijke maaltijden.
  Huisje voldeed prima met heerlijke bedden. Vanuit huisje hadden wij prachtig uitzicht op o.a Arroyomolinos en omliggende bergen.
  Van Corné kregen we veel bruikbare tips waar je bepaalde vogels kon tegenkomen zoals in la Serena. Hier hebben we zeker 10 steenuilen gespot, wat een belevenis.
  Het schilderachtige stadje Trujillo, gelegen op een heuvel, is zeker een bezoek waard.
  Indrukwekkend plein met mooie oude gebouwen en mooie straatjes.
  Ooievaars hebben hun nesten gemaakt op de torens.
  Corné en Lia hartelijk dank voor jullie fijne gastvrijheid, we komen zeker nog eens terug!

 3. mieke

  Wat hebben we een fantastische 10 dagen in januari doorgebracht op het gastvrije El Rabilargo van Lia en Corné. Lekker weer, 12-14 gr met zon en vaak een schitterende rode ondergaande zon. Slechts 1 geheel bewolkte dag gehad met s avonds regen. Naast grote groepen kraanvogels in de rijstvelden en in de mooie dehesas met groenblijvende steen- en kurkeiken, hebben we de indrukwekkende vale gieren gezien in parc monfragüe, schattige steenuiltjes op de stille steppen van la Serena en de exotische hop vlakbij huis. De bungalow is mooi en ruim met heerlijke bedden. We hebben genoten van de afwisselende en lekkere gerechten die Lia en Corné voor ons gemaakt hebben. Vanuit huis konden we mooie wandelingen maken. Extremadura heeft veel mooie afwisselende landschappen en heerlijk stille wegen. In januari zijn er genoeg vogels te spotten, van Corné kregen we elke dag goede tips voor een mooie rondrit. Hoop hier zeker nog een keer terug te komen.

 4. Marion van Aggelen

  Vanwege een hittegolf hebben we de eerste dagen veel van het heerlijke zwembad gebruik gemaakt en genoten van de rust in de Extremadura. Het huisje was mooi, schoon, ruim en alle praktische zaken waren aanwezig. Het ligt op een groot terrein met een goed onderhouden mooie tuin met diverse zitjes. De directe buren zijn prachtige blonde koeien die al herkauwend onder een boom de gasten van de Finca aanschouwen. In de directe omgeving zijn wat kleine dorpjes waar je boodschappen kunt doen. Wij hebben een prachtige wandeling naar Montanchez gemaakt en kwamen op die tocht maar een keer een groepje mensen tegen, echt ongerept dus. Gastheer Corne en gastvrouw Lia zijn heel vriendelijk en hebben uitstekende tips over wandelingen, vogels, routes. De restauranttips hebben wij opgevolgd en waren prima! De eerste avond hebben zij een heerlijke maaltijd voor ons gekookt. Op de eerste en laatste dag hebben wij van een uitgebreid ontbijt genoten. Kortom: ‘weg van de massa’, maar toch alle comfort!

 5. Marcel en Annelies Geerards

  Begin mei hebben we 10 dagen genoten van een heerlijke vakantie.
  We hebben bij Lia en Corné geweldige dagen gehad.
  Een prachtige omgeving om te vogelen en te wandelen en zeker ook genoten bij de Finca van de rust en de natuur.
  Zalig gegeten en veel informatie gekregen over de gebieden.
  Ook een dag met Corné op pad geweest en hebben toen veel vogels kunnen bekijken.
  Zeker een plaats om terug te komen.
  Er was een groot nadeel we wilde niet naar huis het is er ook zo zalig.
  Bedankt Lia en Corné.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *