Disclaimer

Website: https://vakantiehuis-extremadura.nl/ en alle onderliggende pagina’s;
Gebruiker: bezoekers van de website;
Bedrijf: Finca el Rabilargo, de bevoegde uitgever van de webpagina;

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

• Finca el Rabilargo werkt de inhoud en informatie van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig is of onjuistheden bevat.

• Finca el Rabilargo is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en de informatie die op deze website wordt aangeboden.

• Finca el Rabilago is niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van de website, of de op haar website gepubliceerde informatie.

• Finca el Rabilargo is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt;

• Finca el Rabilargo verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent;

• De gebruiker stemt ermee in de website te gebruiken in overeenstemming met de wet en deze juridische kennisgeving, evenals in overeenstemming met moraliteit en goede gewoonten. Voor dit doel zal de Gebruiker de pagina niet gebruiken voor doeleinden die onwettig of verboden zijn, en/of de rechten en belangen van derden schaden, en/of die op enigerlei wijze kunnen beschadigen, onbruikbaar maken, overbelasten, verslechteren of voorkomen het normale gebruik van computerapparatuur of documenten, bestanden en allerlei soorten inhoud die zijn opgeslagen op computerapparatuur van de aanbieder.

• De Gebruiker verbindt zich ertoe om geen informatie, gegevens, inhoud, berichten, grafieken, tekeningen, geluids- of beeldbestanden, foto’s, opnames, software door te geven, te verspreiden of ter beschikking te stellen aan derden.

• Finca el Rabilargo zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Finca el Rabilargo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website;

• Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website;